Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Promocja KS w Pyrlandii
01-02-2012, 03:26
Promocja KS w Pyrlandii
Witam

Pomyślałem sobie, że trza by rozpromować KS wśród ludzi podobnie nam myślących (jak ja to mówie "wolno" myślących) w Poznaniu.

Dobrym pomysłem wydaje mi się zrobić akcję z ulotkami na proteśćie przeciwko ACKTA, dlaczego? Ano dlatego, że na protestach część osób to dzieciNEO, a druga częśc to nasz target (osoby "wolno" myślące). Jako idealista wierzę, że tych drugich jest więcej. Dodatkowym argumentem jest to, że 99% z tych ludzi to ludzie często korzystających z internetu.

Czy znalazł by się ktoś chętny aby rozdawać ulotki na najbliższych protestach?

Dodam, że na 29.01.br. byłem na proteście i rozdałem ok. 300 ulotek które rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Nie zabrakło także miłych akcentów na widok ulotki KS.

Pozdro
Stetom
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-02-2012, 15:10
RE: Promocja KS w Pyrlandii
To 29 I też był protest? Nawet nie wiedziałem. 26 I istotnie wszyscy brali. Labirynt jak zawsze robił wrażenie.

Mamy jeszcze na stanie tak z 5000 sztuk, więc zgłaszać się, na pewno nie zabraknie Smile

Najbliższa demonstracja, przypominam, jutro (czwartek 2 II) o 17. Trasa: Ogrody -> Plac Wolności (a na końcu pewnie znów Zwierzyniecka Tongue).

http://derepublica.blox.pl
01-02-2012, 19:14
Pomyliłem się z tym 29, miał być 26.
Ja nie wiem czy jutro będę bo mam sesję ale w razie czego gdzie można odebrać ulotki?
02-02-2012, 08:38
U mnie na Słowackiego. Pisz PW.

11-02-2012, 15:05
Witam, chciał bym dołączyć do klubu napiszcie kiedy i gdzie macie spotkania.
Pozdrawiam.
12-02-2012, 01:10
(11-02-2012 15:05)Quebe napisał(a):  Witam, chciał bym dołączyć do klubu napiszcie kiedy i gdzie macie spotkania.
Pozdrawiam.

Podpinam się pod prośbę Smile
Mam dosyć siedzenia z założonymi rękoma i patrzenia jak cały, rzekomo, wolny świat dryfuje, a właściwie już płynie na dopalaczach w stronę socjalizmu. Smile
12-02-2012, 04:28
Proszę o kontakt telefoniczny ze mną. 602 290 570. Smile jeden i drugi delikwent hehe. Big Grin
21-02-2012, 19:34
Po co tak po kryjomu? Czy to jakaś tajemnica? Boisz się kogoś/czegoś? Czy może prowadzisz selekcję?
Osobiście jakiś czas temu szukałem inf na temat spotkania i znalazłem tylko stare dane. Może zamieścisz info o spotkaniach kontestklubu publicznie. Myślę, że wtedy uda się przyciągnąć większą liczbę kontest-ppl.
23-02-2012, 10:03
(21-02-2012 19:34)Stetom napisał(a):  Po co tak po kryjomu? Czy to jakaś tajemnica? Boisz się kogoś/czegoś? Czy może prowadzisz selekcję?
Osobiście jakiś czas temu szukałem inf na temat spotkania i znalazłem tylko stare dane. Może zamieścisz info o spotkaniach kontestklubu publicznie. Myślę, że wtedy uda się przyciągnąć większą liczbę kontest-ppl.

Popieram! Z Iuliusem się kontaktowałem już. Na jednym proteście byłem i ulotki rozdawałem już. Jeszcze mi parę zostało.
08-03-2012, 19:27
Siedziba
Pojawiła się - na razie bardzo wstępnie - opcja wynajęcia siedziby w jednym z poznańskich fortów. Koszt wyniósłby kilkadziesiąt złotych miesięcznie, mielibyśmy do dyspozycji pomieszczenie mogące służyć za magazyn i miejsce spotkań. Są chętni, żeby regularnie, co miesiąc dorzucać kilka-kilkanaście złotych?

08-03-2012, 23:52
Jeśli skutkowałoby to jakąś regularnością w spotkaniach zarówno mających na celu propagowanie naszej idei, jak i zwykłych "na piwo", to uważam, że jakieś małe pomieszczonko mogłoby być. I do parę złotych myślę, że skądś bym tam wygrzebał.
11-03-2012, 10:19
Pytanie czy siedziba jest potrzebna. Nie lepiej spotykać się w jakimś "spokojnym" Pub'ie?
12-03-2012, 16:03
Po paru miesiącach wydawania ulotek z mieszkania stwierdzam, że jakiś magazyn mógłby się przydać.

05-05-2012, 19:26
Chce się komuś roznieść teraz trochę ulotek? Ostatni moment przed sesją.

Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości