Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fridomia
03-09-2011, 16:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2011 07:16 przez DAiM0ss.)
Fridomia
Absolutnie genialna audycja, absolutnie genialny prowadzący - w mojej skromnej ocenie najlepsza pozycja w ramówce Kontestacji na dziś.

Wielki dzięki w każdym razie. Jeśli będzie kiedykolwiek możliwość dotacji w bitcoin (lub w inny nieimienny sposób), obiecuję z miejsca rzucić od siebie parę groszy właśnie akonto Fridomii i p. Sławka.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-09-2011, 12:03
RE: Fridomia
Czy najlepsza to ja nie wiem. Najlepsze to jak dla mnie kolejno: Kamila, Janka, Huga i potem Slawka Wink.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
04-09-2011, 14:09
W moim słowniku nie istnieje słowo "najlepsza", jestem wyznawcą subiektywizmu Wink.

Korzystajmy z wiedzy, bo nie zawsze nadarza się okazja, żeby usłyszeć coś tak wartościowego.

Haruhi Suzumiya Fan Club
[Obrazek: themelancholyofharuhisu.jpg]
04-09-2011, 21:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2011 21:29 przez DAiM0ss.)
Samego Kamila lubię - przez radio sprawia wrażenie pozytywnego człowieka i bardzo fajnie opowiada, jeśli gdzieś da mu się szansę. Niestety do gości zupełnie nie ma szczęścia - co rusz trafia się albo nudziarz, albo co gorsza jakiś nadęty bufon ("co to nie ja", te historie), z którym na żywo pewnie nie wytrzymałbym kilku minut.

A Fridomia jest i konkretna (tematycznie) i świetnie prowadzona. Dlatego to mój faworyt.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości