|
Schizma w konstestacji - a co dalej?
|
|
02-08-2011, 19:45
|
|||
|
|||
|
Schizma w konstestacji - a co dalej?
Martin, Obława, Krawiec... kto nastepny odchodzi?
Szkoda ze tak sie dzieje. Dopiero co był kamp, który miał nas wzmocnić a tu sie okazuje ze w 2 tygodnie po kampie odpadają prowadzący. Czy my juz mamy pełną ramówkę, że każdy na każdego się obrazi i trzeba będzie robić czystki? Kompletny bezsens. Kontestacja miała teraz postawić na jakość. To ja sie pytam - co było jakosciowo złe u Obławy poza usterkami audio? A u Martina co? Tu trzeba działać. Kto ma pomysł na audycje niech tu pisze i do Hugo rzecz jasna. Ja myslalem nad reaktywacja konstestcoke ale nie chce robic nudnych wykladow o ekonomii bo od tego jest Instytut Misesa. Sporo dobrego robi tez Janka Fijor tutaj i w wydawnictwie. Jesli juz konstestcoke to tylko online i luzne pogaduchy o ekonomii i około ekonomii jak jest czesto u Janka Fijora do ktorego ciezko sie dodzwonic jak wiadomo. Oczywiscie kulturalnie bez bluzgów z mojej i waszej strony. Moge tez pomóc innym prowadzącym - np Skale w kompasie albo Grzesiowi Ciesielskiemu w kontesjonale jesli wróci. Mam wiedzę i mogę działać. Napiszcie co o tym sądzicie. Fajnie by było jakby inni sie zglosili do audycji skoro mamy ruszac na ostro po wakacjach. |
|||
|
02-08-2011, 19:57
|
|||
|
|||
|
RE: Schizma w konstestacji - a co dalej?
W te wakacje kontestacja ma słabe wszystko! Najpierw wariowala strona, potem audycje zaczely sie rozsypywac, potem odchodzi trzech prowadzacych Oblawa, Martin i Krawiec, sypie sie czat... ehhh. Trzeba reaktywacji... piszcie maile do Huga ;/
Ja moge zaproponowac tylko tyle aby kazdy zaczal chociaz we wlasnym zakresie promowac kontestacje tzn NK,FB,YouTube, Fora itp... Ja np robie teraz 5 profesjonalnych mapek do trackmanii (kontestacyjnych) ,ktore prawdopodobnie beda dzialaly na serwerach ... kazdy moze sie dolozyc jesli chce
|
|||
|
02-08-2011, 21:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2011 21:39 przez mgr inż. BlackEmperor.)
|
|||
|
|||
|
Ja i Jabol robimy Kontestację na Woodstocku. Mamy kamerkę i mikro. Będzie sporo obejrzeń na YT
Projektowanie Ogrodów |
|||
|
02-08-2011, 21:42
|
|||
|
|||
| RE: Schizma w konstestacji - a co dalej? | |||
|
03-08-2011, 00:25
|
|||
|
|||
| RE: Schizma w konstestacji - a co dalej? | |||
|
03-08-2011, 09:14
|
|||
|
|||
|
Szefostwo idzie w kierunku Kelthuza czy JKMa niestety. Za jakiś czas zostanie może 5-6 audycji...
Zredukować liczbę audycji do 3, czy 4 amatorskich to nie sztuka (wystarczy odrobinę chaosu w stylu JKMa wprowadzić), ale jak zrobić, aby było przynajmniej 10 na dobrym, pół-profesjonalnym poziomie? To jest sztuka! Ps. Nie twierdzę, że moja audycja jest na pół-profesjonalnym poziomie, ale zostałem niejako zaproszony do nadawania dlatego się wkręciłem i jestem nadal, bo KonteStację uważam za cenną rzecz na polskiej ziemi ...
Pozdrawiam, Claude mOnet Słuchaj audycji Teoria Chaosu w radiu KonteStacja w każdy piątek po 24! |
|||
|
03-08-2011, 10:11
|
|||
|
|||
|
Czy doczekamy się oficjalnego komunikatu?
|
|||
|
03-08-2011, 13:51
|
|||
|
|||
|
Ja w tym widzę podstępny plan, który mi się podoba. Martin zaczyna dzielić władzę medialną, że niby osobno, a jednak razem.
o to chodzi?
|
|||
|
03-08-2011, 16:34
|
|||
|
|||
|
Martin i Krawiec robią sobie jaja, a Obława zmądrzeje
Projektowanie Ogrodów |
|||
|
03-08-2011, 17:41
|
|||
|
|||
|
Krawiec odchodzi? Pierwsze słyszę. Skąd ta informacja?
|
|||
|
04-08-2011, 18:49
|
|||
|
|||
(03-08-2011 16:34)mgr inż. BlackEmperor napisał(a): Martin i Krawiec robią sobie jaja, a Obława zmądrzeje No, nareszcie głos rozsądku
![]() |
|||
|
06-08-2011, 19:46
|
|||
|
|||
|
Nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje,
wręcz przeciwnie, ja tu siedzę (ale tylko) z prawdziwą przyjemnością ![]() Troche dziwne jest to, że ostatnio sporo audycji wypada jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności... I nikt nie chce skomentować tej sytuacji (schizmy), co już wygląda na, po prostu, zabieg marketingowy. |
|||
|
10-01-2012, 22:00
|
|||
|
|||
|
Cokeman, nadal zadajesz sobie te pytania?
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

... kazdy moze sie dolozyc jesli chce
...
o to chodzi?
![[Obrazek: 7b0e374784e031143c710be56fcee1756g.jpg]](http://www.mediafire.com/imgbnc.php/7b0e374784e031143c710be56fcee1756g.jpg)