Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tłumaczenia i montaż videocastów Freedomain Radio (Stefan Molyneux) [potrzeb. pomoc]
01-07-2011, 03:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2011 03:44 przez Claude mOnet.)
Tłumaczenia i montaż videocastów Freedomain Radio (Stefan Molyneux) [potrzeb. pomoc]
Witajcie,

Mam nowy projekt dla wszystkich nudzących się w wakacje. Potrzebuję spolszczyć (przynajmniej) najważniejsze videocasty Freedomain Radio, które są prowadzone przez fenomenalnego Stefana Molyneux.
Nie ukrywam, że to mój ulubiony videocast (pomimo, że wolę podcasty, to w tym wypadku lepiej wychodził był Stefanowi videocast niż samo radio - ile samą mimiką przekazuje emocji Smile).

Oczywiście jakby ktoś nie zauważył to ten videocast jest w 100% libertariański - ale wszystkie konserwy i prawiczków, a nawet lewaków także zapraszam do pomocy.

Cały projekt jest pomyślany jako wolontariat i wszystkie filmy pójdą na konto Freedomain Radio. Ja nie mam żadnych materialnych korzyści oprócz satysfakcji z tego, że libertarianizm urośnie w siłę w Polsce dzięki temu projektowi.

Proszę skontaktuj się ze mną jeśli:
- znasz angielski (i polski! bo może mieszkasz w Tel-Aviwie i korzystasz z GoogleTranslatora Wink),
- umiesz dodawać teksty do filmów,
- umiesz umieszczać filmy w Internecie np. w serwisie YouTube.
- masz dobry głos lektorski lub przeciętny, ale, który nie zmęczy widzów (tak, tak - część filmików prawdopodobnie będzie z lektorem!).

Mój ulubiony odcinek Freedomain Radio:
True News: The Truth About Wikileaks

Linki:
Kanał YouTube Freedomain Radio
Oficjalna strona Freedomain Radio
Podcasty Freedomain Radio

Ps. Wysłałem maila do Stefana Molyneux i czekam na odpowiedź, czy nie będzie miał nic na przeciw, a może i poprze inicjatywę Smile...

Pozdrawiam,
Claude mOnet

Słuchaj audycji Teoria Chaosu w radiu KonteStacja w każdy piątek po 24!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości