|
Tłumaczenia i montaż videocastów Freedomain Radio (Stefan Molyneux) [potrzeb. pomoc]
|
|
01-07-2011, 03:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2011 03:44 przez Claude mOnet.)
|
|||
|
|||
|
Tłumaczenia i montaż videocastów Freedomain Radio (Stefan Molyneux) [potrzeb. pomoc]
Witajcie,
Mam nowy projekt dla wszystkich nudzących się w wakacje. Potrzebuję spolszczyć (przynajmniej) najważniejsze videocasty Freedomain Radio, które są prowadzone przez fenomenalnego Stefana Molyneux. Nie ukrywam, że to mój ulubiony videocast (pomimo, że wolę podcasty, to w tym wypadku lepiej wychodził był Stefanowi videocast niż samo radio - ile samą mimiką przekazuje emocji ).Oczywiście jakby ktoś nie zauważył to ten videocast jest w 100% libertariański - ale wszystkie konserwy i prawiczków, a nawet lewaków także zapraszam do pomocy. Cały projekt jest pomyślany jako wolontariat i wszystkie filmy pójdą na konto Freedomain Radio. Ja nie mam żadnych materialnych korzyści oprócz satysfakcji z tego, że libertarianizm urośnie w siłę w Polsce dzięki temu projektowi. Proszę skontaktuj się ze mną jeśli: - znasz angielski (i polski! bo może mieszkasz w Tel-Aviwie i korzystasz z GoogleTranslatora ),- umiesz dodawać teksty do filmów, - umiesz umieszczać filmy w Internecie np. w serwisie YouTube. - masz dobry głos lektorski lub przeciętny, ale, który nie zmęczy widzów (tak, tak - część filmików prawdopodobnie będzie z lektorem!). Mój ulubiony odcinek Freedomain Radio: True News: The Truth About Wikileaks Linki: Kanał YouTube Freedomain Radio Oficjalna strona Freedomain Radio Podcasty Freedomain Radio Ps. Wysłałem maila do Stefana Molyneux i czekam na odpowiedź, czy nie będzie miał nic na przeciw, a może i poprze inicjatywę ...
Pozdrawiam, Claude mOnet Słuchaj audycji Teoria Chaosu w radiu KonteStacja w każdy piątek po 24! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

).
),