|
[Film] Poszukuję kilka osób do pomocy.
|
|
03-05-2011, 17:02
|
|||
|
|||
|
[Film] Poszukuję kilka osób do pomocy.
Mam pomysł na ogólnopolską akcję krytykującą obecny model demokracji w Polsce. Do jej realizacji potrzebna jest jednak pomoc innych osób. Na początek poszukuję takich, którzy znają się przynajmniej w minimalnym stopniu na animacji i tworzeniu filmów.
Jeśli masz chwilę czasu, masz dosyć bierności oraz mierzi Cię obecna sytuacja w Polsce, to bardzo proszę o kontakt w tym temacie lub poprzez e-mail na adres: tytanowy.janusz@mail.com Założyłem taki temat również w innych miejscach w sieci. Jeśli ktoś lubi bawić się filmikami, lub chciałby coś zrobić nie ruszając się z domu , albo po prostu jest ciekawy to proszę o kontakt. Tylko proszę na razie nie pytać o szczegóły, które na pewno nie pojawią się dopóki nie powstanie konkretny scenariusz w nieco węższym gronie. |
|||
|
04-05-2011, 13:19
|
|||
|
|||
|
RE: [Film] Poszukuję kilka osób do pomocy.
Więcej szczegółów poproszę.
|
|||
|
04-05-2011, 21:05
|
|||
|
|||
|
Na jesień czeka nas bombardowanie typowe dla kampanii wyborczej w Polsce (kłamstwa, PR, niekończące się obietnice etc.). Już od ostatnich wyborów mam zamiar przynajmniej w minimalnym stopniu ośmieszyć tę powtarzającą się sytuację. Konkrety pojawią się, jeżeli uda mi się skonfrontować scenariusz filmu/filmiku z opinią kogoś mającego jakiekolwiek doświadczenie w montażu/animacji etc. Pomysł mam co prawda bardzo praco i czasochłonny, ale do jesieni zostało jeszcze trochę czasu. Jeśli ktoś jeszcze wie, że mógłby wspomóc przynajmniej radą to bardzo proszę o kontakt.
|
|||
|
06-05-2011, 13:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2011 13:33 przez K.prez.S.)
|
|||
|
|||
|
No ja mam pewne minimalne doświadczenie z montażu oraz animacji. Zajmowałem się grafiką 3D w programie Blender. Na czym polega ten bardzo praco- i czasochłonny pomysł?
|
|||
|
07-05-2011, 20:02
|
|||
|
|||
|
Animacji to akurat najmniej się przyda. Konkrety opiszę dopiero kiedy zostaną dopracowane przeze mnie i kogoś kto zgodzi się pomóc. Mam nadzieję, że nie zostanę sprowadzony na ziemię i nie okaże się, że wszyscy ocenią 'grę' jako nie wartą świeczki
. Na razie zgłosiły się całe 3 osoby (w sumie na początek ilość wystarczająca, jeśli żadna nie zrobiła tego pochopnie). Bardzo proszę o adres mailowy na PW, to za kilka dni odezwę się do wszystkich.
|
|||
|
07-05-2011, 22:42
|
|||
|
|||
|
Chłopie, ale z czym ty się kryjesz w ogóle? Gołe baby chcesz pokazywać, czy co? Jeśli chcesz, by oceniono twój pomysł, to napisz po prostu, o co chodzi. Chyba im więcej osób to przeczyta i oceni, tym rzetelniejsza ocena ogólna. Jak maila chcesz, to pisz na karol.selak@gmail.com.
|
|||
|
09-05-2011, 01:01
|
|||
|
|||
|
No właśnie, zależy jaki konkretnie masz pomysł. Ze swojej strony dorzucę, że pomysł mi się podoba, ale potrzeba szczegółów. Z tym, że zamiast od razu robić cały film proponuję najpierw zrobić krótki trailer i zobaczyć czy temat ludzi zaciekawi.
W trailerze najpierw dał bym ta babkę: http://www.youtube.com/watch?v=lgAiAKNfryg a potem wiązankę złych rzeczy, które się w Polsce od tego czasu zdarzyły. Na koniec trailera informacja, że już wkrótce film, który wyjaśni dlaczego tak się stało. W sumie chyba każdy jest tego ciekaw. Jeśli miałeś zupełnie inny pomysł, to sorry że zawracam tyłek. W każdym razie, do mnie też możesz napisać na maila mailtocd@wp.pl bo tez jestem ciekaw co tam takiego wymyśliłeś. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

![[Obrazek: Baner+reklamowy.png]](http://2.bp.blogspot.com/-rNoz_fMqS-I/ThB8jdpcpoI/AAAAAAAAAK8/n_M00BKux00/s1600/Baner+reklamowy.png)
. Na razie zgłosiły się całe 3 osoby
(w sumie na początek ilość wystarczająca, jeśli żadna nie zrobiła tego pochopnie). Bardzo proszę o adres mailowy na PW, to za kilka dni odezwę się do wszystkich.