Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konteststacja na lastfm
30-04-2011, 18:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2011 18:48 przez zeko.)
Konteststacja na lastfm
Jestem bardzo aktywnym lastowiczem, dlatego doceniam siłę tego portalu.
Moim zdaniem, można zrobić na tej stronie dużo więcej.
Oto moje przemyślenia na ten temat.

1. Dobra, grupa kontestacji jakoś średnio przędzie i moim zdaniem nie ma sensu jej sztucznie podtrzymywać.
  2. Nie wiem czy zauważyliście ale często jest tak. Człowiek wchodzi na youtube trafia tam na Martina. Po jakimś czasie staję się fanem Martina potem trafia na KonteStacje a potem staje się fanem KonteStacji - na Martina ciężko trafić inaczej niż na youtube. Tak tak właśnie o tym mówię, czy Martin mógłby wrzucić parę utworów jako free na lasta? Mógłby się wtedy trafiać w radiu (przez które sam trafiłem na parę dobrych mało znanych wykonawców tylko dlatego, że ludzie słuchający tych wykonawców tak poza nimi lubili muzykę podobną do mojej)
  3. .
    [Obrazek: przycisk.png]
    Kod:
    [url=http://www.kontestacja.com/player.php][img]http://www.kontestacja.com/images/przycisk.png[/img][/url]
    Tak właśnie ten button, mógłby się pojawić w paru miejscach - w sygnaturach u ludzi słuchającej dobrej muzyki, w o mnie u ludzi słuchających dobrej muzyki i oczywiście na stronie grupy - ja u siebie dodałem. Strona ma jakiś potencjał do zwracania na coś uwagi, więc czemu by tego nie wykorzystać?

Tyle ode mnie, ten kto jest przywódcą grupy niech wstawi tam button, każdy kto nim nie jest niech doda go na profilu i w sygnaturze, Martin jak może niech doda utwory. Ja u siebie wstawiłem button, jak dużo ludzi będzie go miało to pewnie ktoś się zaciekawi.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-05-2011, 10:49
RE: Konteststacja na lastfm
Ja, póki co, wrzuciłem do swojej sygnatury na 1 forum baner kontestacji, ale przycisk to też niegłupi pomysł.

I love Poland...
...but hate polish government!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości