Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Rybnik] Biznes + Wolność
09-09-2010, 17:57
[Rybnik] Biznes + Wolność
Zapraszam wszystkich z okolic : Rybnika, Wodzisławia, Żor.
Jest to też idealne miasto na spotkania ludzi zarówno z Krakowa jak i Katowic, więc raz na 2 miesiąca można zorganizować Kontesmax klub xD
Założenie: Ile głów tyle pomysłów do kwadratu , więc kiedy będą chętni na pewno coś się wymyśli bo Rybnik jest bardzo pięknym i miłym miastem ;]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-09-2010, 15:36
RE: [Rybnik] Biznes + Wolność
No tak Jastrzębie jak zwykle dyskryminowane przez RybniczanDodgy. No cóż zawsze pozostają nam stare dobre KatowiceWink.
21-11-2010, 20:38
Witam.

Dawno to było napisane ale ja jestem również za założeniem kontestklubu w Rybniku. Fajnie by się było spotkać i pogadać Smile
26-11-2010, 00:51
No to sami "jednopostowcy" klub zakładają Wink
28-11-2010, 18:02
jest nas już 3 wiec nie jest tak źle
14-01-2011, 18:18
(26-11-2010 00:51)TytanowyJanusz napisał(a):  No to sami "jednopostowcy" klub zakładają Wink

No nie moge wkoncu ktos sie odezwal a ja juz przestalem tu zagladac :)trzeba by sie bylo jakos wkoncu do kupy zgadac :/ moje gg to 1694417 ciezko mnie trafic ale pisac w ciemno jak co w 3 mozna juz cos pomyslec . Proponowalbym najpierw napic sie gdzies piwka na spokojnie i bez szalenstw i poprostu sie poznac . pozdrawiam
15-01-2011, 16:05
Cytat:No nie moge wkoncu ktos sie odezwal a ja juz przestalem tu zagladac :)trzeba by sie bylo jakos wkoncu do kupy zgadac :/ moje gg to 1694417 ciezko mnie trafic ale pisac w ciemno jak co w 3 mozna juz cos pomyslec .

To dość szybko przestałeś zaglądać - mniej niż 11 dni od pierwszego napisanego posta Tongue. Mogę pofatygować się do tego waszego Rybnika, chociaż cena biletu odstrasza. Nie znam jednak na tyle tego miasta, aby ustalać jakieś miejsca i terminy. Proponuję czekać na odpowiedź 3 sieroty Wink.

Cytat:Proponowalbym najpierw napic sie gdzies piwka na spokojnie i bez szalenstw i poprostu sie poznac . pozdrawiam

Pewnie, że bez szaleństw tym bardziej, że mieszanie piwa z wódą bardzo ciężko znoszę Wink. Pozdrawiam.
15-01-2011, 16:48
czy mówiąc sierota masz mnie na myśli? Tongue Jeśli tak to sie odzywam i jestem za. Ja jako tako dokładnie Rybnika nie znam bo mieszkam na obrzeżach. Więc co do miejsca to nie doradzę a co do terminu to mi wszystko jedno kiedy w sumie Wink
17-01-2011, 16:48
no to wszystko zaczyna sie ukladac legolas podja sie prowadzenia (przynajmniej tak mi sie wydaje ) Wink 3 to jeszcze troche malo by cos wiekszego organizowac (typu turniej holdhema) ale jest juz jakis start mamy w zamiarach zorganizowac alternatywna lekcje przedsiebiorczosci z P. Kamilem Cebulskim by pozyskac sile Big Grin jesli ktos chetny z okolic rybnika sie pisze niech wali smialo Big Grin
22-01-2011, 21:14
Nadejszła ta niekopomna chwila i kontestklub Rybnicki oficjalnie powstał. Zapraszam wszystkich z Rybnika ale również z okolic czyli. z Żor, Gliwic itd. Nie siedźcie tylko w domach, trzeba wyjść i porozmawiać z ludźmi co jakiś czas i właśnie w tym celu powstał kontestklub Rybnicki. Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to najszybciej i najlepiej będzie na gg 4889473. Co do pierwszego spotkania to jeszcze termin nie jest ustalony, czekamy na odzew kontestatorów z okolic Rybnika.
26-01-2011, 23:28
Przy okazji:
Podrzućcie do mnie poprzez PrywatnąWiadomość (PW) takie informacje:
  • KontestBoss (imię, nazwisko, nick na forum)
  • mail klubu
  • strona klubu na Facebooku (jeśli jest)
  • link do profilu KontestBoss'a na forum

Dzięki z góry.

[Obrazek: fill.php]
Szczegóły? Kliknij w obrazek.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
30-01-2011, 22:24
Informacja 4 dni przed spotkaniem, które w dodatku odbędzie się w godzinach pracy. Nie liczyłbym na dużą frekwencję, ale postaram się pojawić.
01-02-2011, 09:00
niestety spotkanie srodowe zostalo odwolane postaramy sie je przenies na sobote , piszcie o ktorej by wam pasowalo
03-02-2011, 18:36
spotkanie zostało przesunięte na sobotę na godzinę 10:00 w Focusie. Mam nadzijeę że wam będzie pasować Wink SERDECZNIE ZAPRASZAM!!! Na wszelki wypadek maci mój nr tel 608730910
03-02-2011, 23:01
Niestety z powodu choroby najprawdopodobniej nie będę mógł pojawić się. Czekam na sprawozdanie. Wink
04-02-2011, 09:23
szkoda Janusz ale mam nadzieje ze bedziesz z nas dumny xD
08-02-2011, 16:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2011 17:02 przez STiL85.)
A wiec tak Smile w sobote 8.02.2011 odbylo sie pierwsze spotkanie kontestklubu Rybnik Smile
postanowiono:
1
zamowic ulotki(zuzia) i umiescic je w strategicznych miejscach Rybnika tzn. w przychodniach gdzie mamy nadzieje ze ludzie beda sie na tyle bac opini innych zeby nie zniszczyli ulotki Smile
2
Użyć portali Nasza Klasa, oraz Fotka do promowania Rybnickiego kontestklubu.
3
Napisanie lancuszka rozsylanego poprzez GG, promujące Kontestklub Rybnik

omowiono również kwestie powstania Fundacji kontestklubu Rybnik

ps. Legolas jest obecnie na feriach wiec prawdopodobnie niebedzie wstanie uczestniczyc w projekcie przez jakis czas.

I ostatnie ale rownież istotne zapraszam wszyskich do komentowania postepowania kontestklubu Rybnik na forum i pozdrawiam cieplo.
Jeśli zależy ci na przyszłości TWOICH DZIECI i TWOJEJ WŁASNEJ.
Jeśli uważasz, że takie instytucje jak ZUS i URZĄD SKARBOWY CIĘ OKRADAJĄ.
Jeśli nie głosujesz w wyborach ponieważ uważasz, że polscy politycy NIE SĄ GODNI ZAUFANIA.
Jeśli jesteś zdania, że ZBYT MAŁO ZARABIASZ.
Jeśli wiesz, że szkoły publiczne UCZĄ RZECZY NIE PRAKTYCZNYCH.
Jeśli wydaje ci się, że nikt z twojego otoczenia CIĘ NIE ROZUMIE.
I w końcu chcesz ZROBIĆ COŚ ZE SWOIM ŻYCIEM
To widzę, że dobrze trafiłem !
Zapraszam cię do odwiedzenia strony http://www.kontestacja.com gdzie spotkasz ludzi myślących podobnie jak ty ! Ponieważ pamiętaj to TY i TWOJA RODZINA jesteście najważniejsi .
Jeśli chcesz się wypowiedzieć na ten temat to zapraszam również na forum http://www.forum.kontestacja.com i do udziału w audycjach na żywo.

Jeśli uważasz, że poruszone problemy są ważne jednak nie dotyczą ciebie, to bardzo proszę wyślij tą wiadomość dalej mając słuszne wrażenie, że zrobiłeś/zrobiłaś coś dobrego dla siebie i innych.
11-02-2011, 19:02
Treffensort: Bielsko-Biała
Bielsko-Biała również jest miastem scentralizowanym względem Rybnika, Krakowa, Opola i Katowic, a tutejszy KontestKlub jest większy, dawny i uznany ;-). Zapraszałem już Rybnik, Katowice i Opole na wspólne spotkanie. Jeśli jest taka chęć, można kiedyś dzień (jakiś weekendowy) na integrację przewidzieć. Mamy też piękne okoliczności przyrody :-D.
12-02-2011, 05:27
RE: Treffensort: Bielsko-Biała
(11-02-2011 19:02)ByteEater napisał(a):  Bielsko-Biała również jest miastem scentralizowanym względem Rybnika, Krakowa, Opola i Katowic, a tutejszy KontestKlub jest większy, dawny i uznany ;-). Zapraszałem już Rybnik, Katowice i Opole na wspólne spotkanie. Jeśli jest taka chęć, można kiedyś dzień (jakiś weekendowy) na integrację przewidzieć. Mamy też piękne okoliczności przyrody :-D.

znam swietnie zory wiec moze tam ? mozna ewentualnie jeszcze w pszczynie ale to juz nie wielka roznica z Bielsko-Biała jesli chodzi o droge
01-03-2011, 10:06
Trzeba by zorganizowac jakies spotkanie co panowie?
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości