Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kontrolujmy działania IV władzy
04-04-2011, 09:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2011 09:55 przez -cd-.)
RE: Kontrolujmy działania IV władzy
Postaram się, żeby 2 filmik wyszedł lepiej jeśli chodzi o jakość nagrania z mikrofonu. Co do tego filmiku, kumpel stwierdził, że nadaje się na Wykop i wrzucił, więc mam prośbę, żeby osoby, które mają konta wykopywały:

http://www.wykop.pl/link/690515/dzwigi-n...iadomosci/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-04-2011, 14:11
Wykopane, dobrze zrobione jak na 1 raz tylko:

1. temat malo wazny dla ludzi spoza trojmiasta Smile
2. mowisz dla mnie troche za szybko
3. rob nastepne bo beda juz tylko lepsze Smile

Jak skoncze swoje projekty i dalej bedzie ktos dzialal na tym polu co Ty to sie przylacze bo umiem troche montowac i lubie to Smile

Ktos mnie informowal kiedys ze jest metoda jak obrzydzic ludziom socjalizm. Nalezy mowic ze jest idealnym systemem i wymieniac tu jego "zalety" (ktore sa tak naprawdę wadam)i i klient aktywuje mozg i odrzuca Twoj belkot Smile
05-04-2011, 20:27
Dzięki za rady. Ważność tematu nie jest... ważna, hehe, bo liczą się absurdy. Wiem, czasem mówię za szybko bo chciałem zawrzeć więcej treści niż miałem czasu na wypowiedź. Na pewno raz na tydzień mogę zrobić filmik własnymi siłami, głównie nad głosem muszę popracować, ale podoba mi się ta zabawa.

PS: Ktoś to dał na główną stronę Kontestacji! :o Gdybym wiedział, to jednak porządniej bym się starał to nagrać.

PS2: Wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby również puszczać normalne wiadomości i w momencie gdy mówią jakieś głupoty, to przerwa i komentarz, ale to trochę inny pomysł niż mój, chociaż też ciekawy.
08-04-2011, 18:54
@Gotycki Bonsai
zarzuty? wtf?
itvp robi czystkę na YT, kiedyś usuwali naprawdę newralgiczne filmiki, teraz na chybił trafił wszystko co leci. Nie żyjemy w Chinach, koszty cenzury tylko i wyłącznie ośmieszających filmików dla TVN mogłyby być większe niż ich pozostawienie

Co do dźwigu filmik jest naprawdę dobry jeśli chce się przyjąć taką samą strategię jak 2 strona barykady. Pewnie wszystkim się narażę, ale mnie właśnie najbardziej mierzi takie traktowanie informacji (manipulacje, cynizm, ironia, przedstawianie opinii jako faktu itd.). Także ten antyspot nie różni się w formie niczym od oryginału, rzekłbym nawet, że kolega nadaje się do pracy w telewizji.Smile

Być może jednak stosowanie tej samej broni to jedyne wyjście, bo pokazanie ww. cech "informacji" medialnych wszystkich by zanudziło.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości