Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BSK
03-04-2011, 09:16
RE: BSK
Cytat:Poza tym trzeba zaplanować dokładnie i ze szczegółami, jak ma wyglądać przyszły ustrój. Napisać projekt nowej konstytucji itd. - to jest temat na długie dyskusje.

Taa... bo ja mam zamiar dzielić skórę na niedźwiedziu. Wole rzucić ogólnie do czego chcę doprowadzić bo jak wejdziemy w dyskusję "jak ma być", to się jak przystało na polaków pokłócimy o wizję ostateczną i nawet nie przejdziemy do jej realizacji.

Cytat:to zacznijcie ludzie od założenia strony np. rewolucja.pl albo coś w tym stylu, z osobnymi działami jak się szkolić, jak zdobyć broń i takie tam.

A ty myślisz, że czemu Donek stara się przeforsować ustawę pozwalającą mu zamykać "niebezpieczne" strony?
Big Grin
Stronę można oczywiście zrobić, byleby "zagraniczną" tak żeby nawet unijne prawodawstwo nas omijało. Co do treści to raczej szedłbym we wskazywanie winnych "do rozliczenia", zachęcanie do stawiania oporu "okupantowi", akcje promocyjne tej idei, zachęcanie do organizowania się i zbrojnego (w miarę możliwości) oporu.
Do bronienia siebie nawzajem przed tyranią rządu. Wypowiadania mu posłuszeństwa i takie tam podobne.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-04-2011, 11:07
no jak tam uważasz, ale taka strona jest bardziej potrzebna niz gadanie na forum

Zapraszam na mojego bloga svaboda.pl
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
03-04-2011, 13:49
Jeśli chcesz, aby poważni ludzie wzięli cię na poważnie, to musisz pokazać, że wiesz dokładnie, czego chcesz oraz wiesz, jak to osiągnąć. Inaczej poleci za tobą tylko banda dzieci i półgłówków. To nie jest dzielenie skóry na niedźwiedziu, tylko wybór niedźwiedzia oraz opracowanie planu jego upolowania.

[Obrazek: Baner+reklamowy.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości