|
Server Counter-Strike mapa de_ZUS
|
|
15-03-2011, 03:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2011 05:06 przez kontest_sigur.)
|
|||
|
|||
|
Witam kontestacyjne towarzystwo, powoli powstaje amatorska mapka de_ZUS która może rozbuja (a może nie) kontestacyjny serv CS'a. W końcu będzie można podłożyć bombę w budynku ZUS i tym samym wyrazić swoją nieskrępowaną frustrację powodowaną przymusowymi składkami. Pod koniec tygodnia już pewnie będzie można się postrzelać w samym budynku, a w kolejnych tygodniach dorobię kolejne poziomy. Dobry pomysł? Zły? Pliz koment.
Wersja podglądowa sprzed dwóch dni jest tutaj pokazywarka a pierwowzór budynku tu. Jeśli ktoś od strony programowania, dźwięków, grafiki jest zainteresowany pomocą to prawdopodobnie się przyda, a raczej na pewno .Mam zamiar umieścić dużo różnych "smaczków" które upolitycznią mapkę w stopniu który przyciągnie sporo osób. Mam nadzieję. A może to tylko głupi pomysł. Pozdro los amigos! ps. ten róż co bije po oczach to po prostu brak tekstury ![]() ps2. Aktualny wyglad fasady budynku |
|||
|
15-03-2011, 03:59
|
|||
|
|||
|
RE: Server Counter-Strike mapa de_ZUS
Sam nie gram, więc moje słowo jest pewnie g warte, ale pomysł świetny.
|
|||
|
15-03-2011, 11:27
|
|||
|
|||
|
http://www.youtube.com/watch?v=81PNJ53Ua4k
![]() Zapraszamy wszystkich na serwer Sigur - świetna robota, żebyś choć w połowie grał tak dobrze jak robisz mapy
|
|||
|
15-03-2011, 23:58
|
|||
|
|||
|
no! świetne
Zapraszam na mojego bloga svaboda.pl |
|||
|
17-03-2011, 22:18
|
|||
|
|||
|
http://www.przeklej.pl/plik/budynek-zus-...28ct0h940i
pierwsza wersja mapki, ogólny szkic na razie tylko ale i tak warto
|
|||
|
18-03-2011, 18:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2011 18:42 przez Skipper.)
|
|||
|
|||
|
Cześć
Pierwszy post . Jestem chętny do pomocy. Mam mało wolnego czasu ( głównie weekendy) ale pomogę. Zrobimy takiego de_zus'a że głowa mała . Podaj swoje gg. To się dogadamy.
|
|||
|
19-03-2011, 22:24
|
|||
|
|||
|
na tej mapie to wszyscy będą chcieli być terrorystami :|
|
|||
|
21-03-2011, 08:13
|
|||
|
|||
|
Hej ludzie,
Proponuje nagrać jakieś dzwięki z dzisiejszej debaty i wrzucić na mapkę! Będzie czad. Sam bym to zrobił, ale przeprowadzam się i nie mam w domu prądu
Projektowanie Ogrodów |
|||
|
21-03-2011, 14:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-03-2011 14:35 przez kontest_sigur.)
|
|||
|
|||
|
Wersja testowa wyjdzie na dniach, chciałem dać już dzisiaj ale brakuje paru skrzynek, drabin obrazow i dzwiekow. Prawdopodobnie jutro bedziemy sprawdzali juz jej grywalność na serverze i bedzie poprawiana. Stay tuned amigos.
ps. Skipper moje gg 4110189 i sprawdzaj poczte bo tam Ci pisalem ;p ps2. co z pomyslem Errora? ;p |
|||
|
22-03-2011, 21:40
|
|||
|
|||
|
Pierwsza oficjalna wersja testowa. de_zus1
|
|||
|
23-03-2011, 14:00
|
|||
|
|||
|
Sigur, naprawdę WIELKI szacun dla ciebie. Można by dodać na mapie logo kontestacji
![]() Tylko na moje oko przydała by sie lekka modyfikacja, ale to może poczekać
|
|||
|
23-03-2011, 14:41
|
|||
|
|||
|
jak prosiłeś sigur. nagrałem się.
http://www.sendspace.com/file/aqk0hs Zapraszam na mojego bloga svaboda.pl |
|||
|
23-03-2011, 15:19
|
|||
|
|||
|
@ Lagujacy Golas
![]() thx, ale moze sam masz jakis pomysl z ktorym moglbys sie podzielic? bo z tego co sie dowiedzialem to malo pomieszczen i za duze przestrzenie otwarte, rendering gry nie wyrabia. Skrzynki ze srodka budynku wydupiam w trybie natychmiastowym bo to bez sensu i pomieszczenia tam zorganizuje tylko nie wiem jeszcze jak ![]() @ Obama ![]() Rozbawiles mnie tym do lez, swietne Zastanawiam sie teraz czy to wrzucic jako dzwiek odgrywany na poczatku kazdej rundy czy przy kazdym wejsciu do budynku frontowymi drzwiami. Jak coś ci jeszcze kiedys wpadnie do glowy to nagrywaj
|
|||
|
23-03-2011, 15:59
|
|||
|
|||
|
jak będzie przy wejściu to będzie odgrywane 500 razy podczas rundy. będzie irytować. powinno być raczej w miejscu gdzie ludzie będą rzadko chodzić, bo odtwarzane co rundę też może irytować. nie wiem. aha jak trzeba mogę pomóc z modelowaniem różnych obiektów. kiedyś bawiłem się 3d i coś jeszcze umiem.
|||
|
23-03-2011, 22:13
|
|||
|
|||
|
Obława to jest genialne
. Może wrzucić to na wrzutę, będę mógł znajomym przesłać link - na pewno się spodoba. Co do sourca jeśli dobrze pamiętam dało się zrobić tak aby dźwięk uruchamiał się po naciśnięciu przycisku działania w pobliżu jakiegoś obiektu. Dlatego może warto pomyśleć o jakimś elemencie typu rzutnik, głośnik, komputer, albo coś lepiej pasującego.
|
|||
|
23-03-2011, 22:16
|
|||
|
|||
|
proszę bardzo ;p choć nie podzielam tego optymizmu
|||
|
27-03-2011, 07:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2011 07:17 przez kontest_sigur.)
|
|||
|
|||
| RE: Server Counter-Strike mapa de_ZUS | |||
|
27-03-2011, 07:43
|
|||
|
|||
|
słodki jezu
|||
|
27-03-2011, 15:01
|
|||
|
|||
|
Hehe,ciesz się, że zostałeś pracownikiem miesiąca działu obsługi petentów (okienka), a nie np. w dziale do spraw malowania paznokci i słodkich ploteczek.
![]() http://w845.wrzuta.pl/audio/41uJ1ZeKHZr/zus |
|||
|
28-03-2011, 22:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-03-2011 22:53 przez kontest_sigur.)
|
|||
|
|||
| RE: Server Counter-Strike mapa de_ZUS | |||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

.