|
Server Counter-Strike mapa de_ZUS
|
|
29-03-2011, 12:38
|
|||
|
|||
|
RE: Server Counter-Strike mapa de_ZUS
dzięki!
zobaczę jak to się jje
Zapraszam na mojego bloga svaboda.pl |
|||
|
29-03-2011, 21:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-03-2011 23:54 przez kontest_sigur.)
|
|||
|
|||
| RE: Server Counter-Strike mapa de_ZUS | |||
|
04-04-2011, 10:36
|
|||
|
|||
|
sigur wrzuć tu najnowszą betę i powierz co nagrać do wtorku mam sprzęt
|||
|
04-04-2011, 13:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2011 13:57 przez kontest_sigur.)
|
|||
|
|||
|
Dla tych co nie wiedzą - najnowsza wersja - zusbeta7 jest na serverze, niestety jest zbugowana delikatnie, co juz naprawilem ale jestem w trakcie przerabiania architektury mapy i dopoki nie skoncze tego to nie wrzuce nowszej wersji
(obniżyłem wymagania sprzetowe mapy o polowe, bo ludzie narzekali ze im zacina gra i usunalem blad tekstury)Co do dzwieków to poproszę do tych trzech okienek na 1 piętrze zaraz przy schodach, tak aby stojąc przy jednym być oddalanym do drugiego i taka pętla. Coś w stylu (oienko nr1) "nie załączył formularza R-45, dostepny w okienku nr 3" (oienko nr3) "przerwa na kawe zapraszam do okienka nr 2" (oienko nr2) "Nie obsługujemy klientow indywidualnych, zapraszamy do okienka nr 1" Możesz pozmieniać jeśli wpadniesz na bardziej sensowne teksty, bo te na szybko wymyśliłem. Dodatkowo, tworze archiwum na parterze i tam przydałoby się coś "mrocznego", bo w takim klimacie cieni bedzie. Stworze jeszcze na bomb-site taki punkt "skargi i zażalenia" i tu tez mozesz cos nagrac o wyrazaniu opinii, najlepiej z jakas ostra ironia ![]() "zaden petent nam nie podskoczy!!! Biurwa power!" Nie wiem na ile czujesz w sobie talent aktorski żeby cos takiego nagrać ale jak uwazasz ze nie to moze jakas dziewczyne namow? I jeszcze powtorze: modyfikuj i wymyslaj sam tez cos dzieki z gory i czekam na nagrania
|
|||
|
04-04-2011, 15:57
|
|||
|
|||
|
dziś w nocy coś nagram
|||
|
05-04-2011, 13:52
|
|||
|
|||
|
|||
|
23-02-2012, 21:17
|
|||
|
|||
|
23-02-2012, 21:19
|
|||
|
|||
|
dzięki Ci dobry człowieku, Bóg Ci to w dzieciach wynagrodzi!
|
|||
|
23-02-2012, 21:23
|
|||
|
|||
|
Oby nie w dzieciach ;p
dodam jeszcze ze przy wiekszej ilosci graczy (np 6x6) przycina mocno aha mapka jest skonczona w 70% bo te pozostale 30% to by mi z rok zajelo na dokonczenie wiec mysle ze to finalna wersja
|
|||
|
24-02-2012, 18:06
|
|||
|
|||
|
z tego co wystawiłeś udało mi się postawić u siebie:
saturn.diablik.eu:27015 zapraszam powinno chodzić steam i non-steam |
|||
|
24-02-2012, 21:46
|
|||
|
|||
| Podpięcie do cs.kontestacja.com | |||
|
24-02-2012, 23:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2012 23:30 przez mef.)
|
|||
|
|||
|
pewnie, jak chcesz to wrzuć (podejrzewam, że najlepiej na CNAME)
aha dostępne są statystyki, jednak będę wdzięczny, jeżeli zachowam dla nich swój adres, jako oficjalny: http://stats.diablik.eu jeszcze przydałaby się osoba, która jest w stanie pomóc skonfigurować antyczity dzięki, pozdrawiam! |
|||
|
25-02-2012, 00:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2012 00:38 przez kontest_sigur.)
|
|||
|
|||
|
nie znam sie za bardzo ale amx'a jakiegos wrzuc i bedzie dobrze
na poprzednim servie kontestacji malo bylo czitow, okazjonalne gnojki jakies ale zawsze siedzial admin i czyscil na bierzaco.
|
|||
|
04-04-2012, 14:31
|
|||
|
|||
|
Tak mi się spodobał ten pomysł i mapa, że rzuciłem na wykop ;-)
http://www.wykop.pl/link/1097385/podloz-...zibie-zus/ To co następne? Mapa z Urzędem Skarbowym?
|
|||
|
04-04-2012, 18:45
|
|||
|
|||
|
Fajnie wejsc na wykop i zobaczyć swoją mapkę
thx ![]() Niestety jest to tak czasochłonne że nie dam rady nic więcej zrobić ;p |
|||
|
04-04-2012, 18:49
|
|||
|
|||
|
04-04-2012, 18:58
|
|||
|
|||
|
Haha, bedziemy na pierwszych stronach gazet i nam pomniki postawią za 20 lat jak już ZUS padnie. Ojcowie zburzyciele ZUSu
|
|||
|
04-04-2012, 19:02
|
|||
|
|||
|
Spoko, z tego co widze masz podobnie jak ja zapatrywanie emigracyjne więc przy takim rozwoju wypadków bez problemu dostaniemy azyl polityczny w każdym kraju
|
|||
|
11-04-2012, 16:04
|
|||
|
|||
|
Może zrobić jeszcze mapkę deZUS Białystok? Podobno tam najwredniejsze biurwy siedzą
I love Poland... ...but hate polish government! |
|||
|
16-04-2012, 23:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2012 23:29 przez Snotboogie.)
|
|||
|
|||
|
Jeśli znasz język (lub masz kogoś, kto może Ci tu pomóc), to najlepszym, najbardziej merytorycznym mapperskim forum jest dzisiaj CS-Mapping.com.ua. Ogólnie - CS-owi twórcy ze wschodu dziś są chyba najlepsi i najbystrzejsi. Swoją pracę wrzucić możesz w tym dziale: cs-mapping.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=130.
Non-steama zaś wszyscy potrzebujący pobrać mogą stąd: www.vaginatown.org/showthread.php?t=944. I generalnie - Vagina Town, choć jako serwer publiczny już nie funkcjonuje, to chyba najbardziej sprzyjająca idei wolnościowej polska społeczność CS-owa. Ot, można sobie np. o ACTA poczytać. Jeśli macie jakieś kwestie techniczne do obgadania, serwerowe czy inne, to tam myślę także można uderzać najśmielej. (23-02-2012 21:23)kontest_sigur napisał(a): dodam jeszcze ze przy wiekszej ilosci graczy (np 6x6) przycina mocnoA jeśli przycina, to oznacza najczęściej, że masz duże tzw. r_speeds. Przyjęło się generanie, że wskaźnik ten nie powinien przekraczać tysiąca jednostek. To jest taka zupełna podstawa mapperki - że nawet bardzo nieuzdolnieni technicznie nie-mapperzy, jak ja o tym wiedzą .
www.vaginatown.org - Stara szkoła grania |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

zobaczę jak to się jje

.