Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zuzia i Labirynt - oficjalnie od KonteStacji
30-01-2011, 23:33
Zuzia i Labirynt - oficjalnie od KonteStacji
Ulotka z labiryntem (na nudne wyklady i lekcje):
[Obrazek: ulotka1.png]
[Obrazek: ulotka2.png]

Ulotka Zuzia do poczekalni, pociagow, peronow...:
[Obrazek: zuzia.gif]

100 labiryntów - 7 zł
200 labiryntów - 10 zł
50 Zuź - 10zł
100 labiryntów + 25 Zuź - 10zł
200 labiryntów + 50 Zuź - 18zł

Wysyłka GRATIS

http://ulotki.kontestacja.com
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-02-2011, 11:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2011 11:54 przez kasza.)
RE: Zuzia i Labirynt - oficjalnie od KonteStacji
Kilka uwag do ulotki z labiryntem:

1. Labirynt jest zle wygenerowany - jest w nim cala masa krotkich, slepych korytarzy, co upraszcza jego rozwiazywanie.
2. Mozna by zrobic czarno-biala wersje awersu ulotki z labiryntem, jakby ktos chcial tanio wydrukowac.
3. Jako tekst majacy poprzedzic reklame radia mozna by uzyc spojrzenia na panstwo z punktu widzenia dziecka / kosmity / czlowieka z zupelnie innej kultury (bez wiedzy o swiecie) np. dziwiacemu sie, czemu jedni ludzie porywaja/zabijaja drugich choc ci pierwsi zawinili jedynie paleniem trawki / niezapieciem pasow w samochodzie, itd. Spojrzenie obcego dobrze pokazuje absurdy i tragedie zycia we wspolczesnym panstwie.
06-02-2011, 22:18
RE: Zuzia i Labirynt - oficjalnie od KonteStacji
"3. Jako tekst majacy poprzedzic reklame radia mozna by uzyc spojrzenia na panstwo z punktu widzenia dziecka / kosmity / czlowieka z zupelnie innej kultury (bez wiedzy o swiecie) np. dziwiacemu sie, czemu jedni ludzie porywaja/zabijaja drugich choc ci pierwsi zawinili jedynie paleniem trawki / niezapieciem pasow w samochodzie, itd. Spojrzenie obcego dobrze pokazuje absurdy i tragedie zycia we wspolczesnym panstwie."

Oglądałeś "życie seksualne ziemian", nie no w sumie dobry pomysł. Od siebie dodam, że cała natura działa dość wolno rynkowo i kapitalistycznie np. wilgotne lasy równikowe to przykład najbrutalniejszego kapitalizmu. Można pokazać jak według socjalistów powinna wyglądać ewolucja (chociaż Martin nie wierzy w ewolucje).
24-02-2012, 12:37
Shocked RE: Zuzia i Labirynt - oficjalnie od KonteStacji
A ja umieściłem labirynt w środku e-booka "Kiyosaki ukryty w kasztanach" który napisałem dla mojego 6 letniego syna gdzie opowiadam jak założył swój pierwszy biznes Smile

Labirynt świetnie oddał urzędowe zawijasy

milionzaplek.pl

W ten sposób trochę moich znajomych miało okazje poznać kontestacje - może nie w jakiejś kosmicznej skali ale zawsze Smile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości