|
[Katowice] Terminy spotkań
|
|
06-09-2010, 20:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2010 19:12 przez Kalin.)
|
|||
|
|||
|
[Katowice] Terminy spotkań
Mieszkasz na Śląsku? Masz ochotę na integrację w doborowym towarzystwie i uczestniczenie we wspólnych akcjach?
Dopisz się do tego wątku wpisując miasto, w którym mieszkasz! Baza wstępnie w Katowicach (każdy będzie miał blisko). W razie dużej ilości osób możemy się rozbić na więcej miast. Jeżeli posiadacie lub znacie dobre miejscówki na spotkania, możecie je tutaj proponować. |
|||
|
07-09-2010, 00:10
|
|||
|
|||
|
RE: [Śląsk] Spis powrzechny klubowiczów
Katowice- bardzo miło mam pod nosem
|
|||
|
08-09-2010, 23:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-09-2010 23:21 przez Matte.)
|
|||
|
|||
|
RE: [Katowice] Spis powrzechny klubowiczów
Sosnowiec tutaj ;]
Jeżeli miejsce ma być bezalkoholowe i ktoś lubi herbatę - Fanaberia (http://fanaberia.katowice.pl) bardzo świetny klimat. Bardzo sprzyja rozmowom. Testowane na mnie ;] |
|||
|
14-09-2010, 22:46
|
|||
|
|||
|
RE: [Katowice] Spis powszechny klubowiczów
Dąbrowa Górnicza się kłania
jest nas tu coraz więcej!
|
|||
|
17-09-2010, 20:13
|
|||
|
|||
|
mieszkaniec stolicy Tyskiego piwa , mowi siema
|
|||
|
20-09-2010, 00:27
|
|||
|
|||
|
To i ja się przyplątuję jako obecny mieszkaniec Sosnowca i stały bywalec Katowic.
|
|||
|
22-09-2010, 00:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2010 00:37 przez Kalin.)
|
|||
|
|||
(17-09-2010 20:13)gruby23 napisał(a): mieszkaniec stolicy Tyskiego piwa , mowi siemaTo jest nas dwóch ![]() Uzbierało się już trochę ludzi, trzeba się w końcu spotkać. Proponuję termin pierwszego spotkania 29.09 (środa) o godzinie 18:00. Zbiórka na Rynku, skąd przejdziemy/przejedziemy do knajpy. I tutaj moja propozycja- "Kultowa" na pl. Miarki. |
|||
|
22-09-2010, 14:45
|
|||
|
|||
|
RE: [Katowice] Spis powszechny klubowiczów :: pierwsze spotkanie!
Szkoda, że w środę ;/
|
|||
|
23-09-2010, 10:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2010 18:04 przez Helsoul3.)
|
|||
|
|||
|
Mi pasuje ;D Miło będzie poznać ludzi
Mamy jakiś znak rozpoznawczy? Może okrzyk "Wolność!" na środku rynku? xD
|
|||
|
23-09-2010, 12:43
|
|||
|
|||
|
Cześć,
po raz trzeci Sosnowiec. Ja również chętnie się z Wami spotkam w środę. kontestplayer | podstacja.com - centrum podkastowe |
|||
|
23-09-2010, 19:57
|
|||
|
|||
|
Tu jest wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=15...477&ref=mf
Jeżeli macie jakieś ciekawe książki wolnościowe (i nie tylko), którymi chcielibyście się podzielić i powymieniać, to śmiało bierzcie. Ja na pewno coś przytaszczę. |
|||
|
27-09-2010, 17:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2010 17:20 przez Crzszman.)
|
|||
|
|||
|
Cześć! Siemianowice się kłaniają
Hm... Nie wiem czy będę, a jak będę, to tylko na godzinkę wpadnę, bo napięty kalendarzyk mam w środę... No ale zobaczym ![]() A właśnie! Spotkania by były tylko w środy? |
|||
|
27-09-2010, 21:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2010 21:12 przez Kalin.)
|
|||
|
|||
|
Terminy spotkań są kwestią otwartą, postaramy się dopasować do jak największej liczby osób. Wiadomo, że wszystkim nie dogodzimy, ale myślałem nad 'systemem ruchomym'- szczegóły na pierwszym spotkaniu :)
Zapraszam wszystkich bardzo gorąco bo będzie bardzo dużo spraw do obgadania już teraz. M.in. sprawy dwóch nadchodzących akcji- przyda się każda para rąk do pomocy. |
|||
|
29-09-2010, 00:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2010 19:26 przez Kalin.)
|
|||
|
|||
|
Ile jest osób, które planują przyjść jutro na spotkanie, a nie maja konta na FB?
Dzisiaj zawiązana została współpraca z katowickim Kolibrem, razem organizujemy protest anty-vatowy. W związku z czym potrzebne są osoby do pomocy- drobne zadania jak przygotowanie transparentów, rozlepianie plakatów, rozdawanie ulotek. Piszcie jakie dni tygodnia pasują wam na przyszłe spotkania- musimy wybrać najbardziej optymalny termin. |
|||
|
29-09-2010, 19:27
|
|||
|
|||
|
Z dzisiejszego spotkania nic nie wyszło, pojawił się tylko Piotr Wojtaszczyk.
Nie widzę tu też żadnych odpowiedzi z deklaracjami jakie dni tygodnia wam pasują. Byłoby świetnie gdyby udało się mimo wszystko w tym tygodniu jeszcze zorganizować spotkanie, przed marszem 2 października. Jest nas już przecież 15 osób na samym FB, a nie zdążyliśmy się jeszcze poznać. Tak być nie może- w związku z czym dwie moje propozycje: piątek lub sobota. Ile osób z was ma czas po 16:00 w którymś z tych dni? Jeżeli nie macie czasu w tym tygodniu piszcie w jakie dni moglibyście się pojawić w następnym. |
|||
|
29-09-2010, 20:12
|
|||
|
|||
|
Zdecydowanie sobota. W piątek może mi parę spraw wypaść.
|
|||
|
29-09-2010, 20:28
|
|||
|
|||
|
Cześć
byłem dzisiaj o 18:20 na rynku jednak nikogo z was nie zastałem. Spóźniłem się przez tą przeklętą pogodę, mam wrażenie, że większość pewnie z tego samego powodu nie mogła dotrzeć. Może powinniśmy wymienić się telefonami? Przydałałby się również jakiś znak rozpoznawczy, przynajmniej na pierwszych spotkaniach, abyśmy mogli się jakoś odszukać? kontestplayer | podstacja.com - centrum podkastowe |
|||
|
29-09-2010, 20:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2010 20:45 przez Kalin.)
|
|||
|
|||
|
@clash
W którym miejscu konkretnie byłeś? Ja czekałem tam właśnie do 18:20 po czym wsiadłem w tramwaj i podjechałem zobaczyć czy może ktoś dotarł do pubu. Fatalnie się wszyscy minęliśmy. Numerami musimy się wymienić koniecznie. Ja wyślę każdemu członkowi namiary na siebie. Co do znaku rozpoznawczego myślę, ze najlepiej spotkać się od razu na miejscu tym razem. Aby nie było żadnych wątpliwości: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s...09645&z=17 Znakiem rozpoznawczym może być stos ulotek kontestacji na stoliku ![]() Piszcie dalej o wolnych terminach trzeba nas więcej! Póki co +1 osoba za sobotą. |
|||
|
29-09-2010, 22:01
|
|||
|
|||
|
@Kalin
Kręciłem się chwilę obok Skarbka i przystanku tramwajowego. Stałem tam dobre dobre 15 minut, ale nikogo nie rozpoznałem. Pomysł z konkretnym miejscem jest chyba lepszy i przynajmniej nie zmokniemy czekając na siebie, można też wziąć poprawki na ewentualne spóźnienia. Proponuję obok ulotek zabrać kontestacyjną odznakę, można to to przypiąć gdzieś na klacie... tak, aby była dobrze widoczna ![]() W sumie nie pasuje mi, ani piątek ani sobota, ale w razie czego to może udałoby mi się na chwilę wpaść w sobotę. Nie korzystam z FB, dużo tracę? kontestplayer | podstacja.com - centrum podkastowe |
|||
|
29-09-2010, 23:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2010 23:37 przez Kalin.)
|
|||
|
|||
|
Dużo tracisz, dobry sposób komunikacji i organizacji wydarzeń.
Co do soboty- to jest dobry termin, a to dlatego, że odbywa się wtedy marsz wyzwolenia konopii. Właśnie o 16. Może moglibyśmy spotkać się przed marszem, dostalibyście trochę ulotek KonteStacji do rozdania na marszu oraz (jeśli zdążymy je przygotować) ulotek o proteście 13 października. Jeśli nie przed, to moglibyśmy się spotkać na marszu, pomaszerować trochę razem, porozdawać ulotki i przenieść się potem do lokalu. Co sądzicie? Ktoś chętny? |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

Mamy jakiś znak rozpoznawczy? Może okrzyk "Wolność!" na środku rynku? xD