Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Katowice] Terminy spotkań
01-10-2010, 17:56
RE: [Katowice] Spis powszechny klubowiczów :: pierwsze spotkanie!
Wklejam wiadomość wysłaną na FB do członków:

Cytat:Witajcie!

Piszę do wszystkich PW, bo na tablicy nikt nie chce odpowiadać.
Słuchajcie, jutro odbywa się jak zapewne wiecie Marsz Wyzwolenia Konopii (http://www.facebook.com/?ref=logo#!/even...3&ref=mf).
Jako KonteStacja popieramy ich akcję, także oni zobowiązali się poprzeć nasz protest 13 października. Zapraszam wszystkich do przyjścia, będą także ludzie ze stowarzyszenia KoLiber, z którym organizujemy protesty.

W związku z powyższym proponuje spotkać się godzinę przed marszem. Rozdane zostaną wtedy każdemu ulotki KonteStacji i protestu, pogadamy, a następnie razem przemaszerujemy się ulicami miasta (inaczej w tłumie ciężko będzie na siebie trafić). Porozdajemy też trochę wspomnianych ulotek wśród zgromadzonych ludzi.

Aby mieć blisko do centrum wydarzeń czyli placu przed Spodkiem, spotkajmy się o 14:40 w "Kawiarni Wielofunkcyjnej" (Rondo Sztuki), to jest 1 piętro Ronda Ziętka przy Spodku. Znakiem rozpoznawczym będzie stos ulotek i znaczek KonteStacji na piersi.
Będą też ludzie z KoLibra.
Zapraszam!

W razie czego mój telefon kontaktowy: 886 197 472

Kolejna ważna sprawa to spotkanie w poniedziałek. Godzina 19:00 w klubie Atmo: http://atmoklub.pl/kontakt.php
Jest to jednoczesne spotkanie KoLibra i naszego KontestKlubu, będziemy się zaznajamiać, pić dobre czeskie piwo i rozmawiać o organizacji protestu.

Do zobaczenia!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-10-2010, 22:13
Te spotkania mi jakoś tak pechowo wypadają kiedy moja obecność w pracy jest szczególnie wymagana... Może uda mi się wpaść na to poniedziałkowe Smile
03-10-2010, 00:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2010 01:20 przez Kalin.)
Sobotni marsz można zaliczyć do b. udanych. Było grubo ponad pół tysiąca ludzi. Obyło się bez niespodzianek z Policją czy SM.

Rozdaliśmy wszystkie ulotki jakie zabrałem, czyli coś ponad 200 KonteStacji i 50 ulotek protestu anty-Vatowego, wszystko poszło w jakieś 2 minuty :-) (gdybym wiedział, wydrukowałbym więcej tych drugich, to była mała, próbna wersja).
Właściwie to nie my je rozdaliśmy- pozdrawiam dziewczyny, które po zobaczeniu ulotek same zaczęły je rozprowadzać za nas :-)
23-10-2010, 20:35
RE: [Katowice] Terminy spotkań
Następne spotkanie odbędzie się w Katowicach 30 października (sobota) o 16:00 w Konik klubie na Warszawskiej 57 (eksperymentalnie).
http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_...14&iwloc=A
Piwo lane od 3.5zł (Zamkowe) do 5.5zł (Żywiec), Tyskie 4.5zł.

W razie czego można dzwonić na 886 197 472
23-10-2010, 21:16
Często obok tego pubu przejeżdżałem, teraz będzie okazja go zobaczyć od środka. Mam nadzieje, że będzie więcej niż tylko 2 osoby Wink
27-10-2010, 15:35
A nie lepiej spotkać się na przykład pod winda skarbka, i potem iść gdzieś do knajpy, w zależności od tego ile będzie osób? Przy okazji łatwiej będzie się znaleźć.
29-10-2010, 19:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2010 19:08 przez Kalin.)
Łatwiej? A nie łatwiej jest się znaleźć jeżeli z góry wiadomo, że będziemy w danej knajpie? Jak się ktoś spóźni to też nie ma problemu, a tak trzeba dzwonić i szukać się po mieście.

W każdym razie przypominam, że spotkanie już jutro o 16
09-11-2010, 23:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2010 23:59 przez Kalin.)
Następne spotkanie odbędzie się w sobotę 27 listopada o 16:00 ponownie w klubie Konik (Warszawska 57).

Mapka i kontakt telefoniczny parę postów wyżej.
06-08-2011, 17:22
hej
dzieje się coś w katowickim KK ciekawego?
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości